lange ketting met groene kralen

Deze ketting  valt vooral op door de kleur rocailles waarmee de kralen zijn gemaakt het zijn kraaltjes zijn van miyuki galvanized sea green.De manier waarop de beaded bead kralen gemaakt zijn is dezelfde als die van het vorige bericht gestreept, brickstich

2 gedachten over “lange ketting met groene kralen

 1. een goede dag
  op uw site zag ik een
  lange ketting met groene kralen met deze omschrijving

  Deze ketting valt vooral op door de kleur rocailles waarmee de kralen zijn gemaakt het zijn kraaltjes zijn van miyuki galvanized sea green.De manier waarop de beaded bead kralen gemaakt zijn is dezelfde als die van het vorige bericht gestreept, brickstich

  hierboven zag ik ook dat dit bericht uit 2011 komt
  mijn vraag is , is de ketting nog leverbaar?
  ik vind het anno 2020 nog Erg leuk 🙂

  vriendelijk groet Paula

  • Dag Paula,
   Het ontwerp is inderdaad tijdloos.
   Nu is het zo dat ik alleen patronen verkoop en niet kant en klare kettingen, en deze heb ik gemaakt voordat ik met de patronen begon.
   Dus helaas kan ik je de ketting niet leveren en ook niet het patroon om hem zelf te maken
   Groetjes Akke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *