Discount CodeKortingscode

This week my Etsy shop exist 2 years. To celebrate this anniversary, you get 20 % discount if you use the code: TWOYEARS during checkout .

You can use this discount code during the whole month December

https://www.etsy.com/nl/shop/Akkesieraden

 

Deze week bestaat mij Etsy Shop 2 jaar. Om dat te vieren krijg je 20 % korting als je de kortingscode TWOYEARS gebruikt tijdens het afrekenen in de shop

Deze code is geldig tot eind december

https://www.etsy.com/nl/shop/Akkesieraden

 

4 gedachten over “Discount CodeKortingscode

  1. Hallo Akke, een poosje geleden heb ik a leen keer om een patroon gevraagd, en ik heb van u ook een antwoord gekregen. Door allerlei andere zaken ben ik er niet meer aan toe gekomen om iets te bestellen. dat wil ik nu wel graag doen. Dus zou u zo vriendelijk willen zijn en mij opnieuw kunnen doorgeven hoe ik de nederlandse patronen kan bestellen? Alvast bedankt.
    Met vriendelijke groet,
    Siep Muller

  2. Goedemiddag Akke, Ik hoop dat ik via deze mail wel patronen kan bestellen, Ik zou graag de patronen van de big rulla bal, de beaded bead Hylpen, en het patroon van de spiraalarmband van u willen kopen. Alvast bedankt.

    Met vriendelijke groet. Siep

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *