armband / bracelet cubic right angle weave

de laatste tijd ben ik gefascineerd door cubic right angle weave, je kunt er zo ontzettend veel mee doen. Dit is het begin van een armband, hoe die er uiteindelijk uit komt te zien weet ik nog niet. Ik ben nu aan het experimenteren met  het toevoegen van toupies, zodat de armband wat spannender wordt. Ook weet ik nog niet wat voor een slot er aan komt als hij af  is

 

this beginning of a bracelet is made bij cubic right angle weave.

I find it a great way of beading.

I have not decided yet how to end the bracelet, I am stil experimenting with swarovski christal beads

 

2 gedachten over “armband / bracelet cubic right angle weave

  1. bedankt voor het compliment Joyce.
    Ik denk dat er nog wel een patroon komt, maar ik moet eerst eens bedenken hoe ik het dan opschrijf. Iets rijgen en daar dan een patroon van maken zijn voor mij nog altijd 2 afzonderlijke dingen, waar ik erg over na moet denken.

    groetjes Akke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *